Strelica na gore

D&M KLJUČ MONTENEGRO
| ALU STOLARIJA

ALU STOLARIJA PODGORICA

Ukoliko se nalazite u Crnoj Gori i želite da zamijenite staru stolariju ili ste u procesu odabira nove ALU stolarije za vaš novi dom ili zgradu, izbor firme koja će obaviti posao je ključan. Mi koristimo najbolje dobavljače kako bi vama dostavili najbolji kvalitet po što boljoj cijeni. Najveći aduti ALU stolarije su njena estetika, čvrstoća i veličina profila. U odnosu na PVC, ALU stolarija se može odabrati u znatno širem spektru boja i lakše je uklopiti u dati prostor. U odnosu na drvenu stolariju, ALU stolarija bolji je toplotni izolator. Ne podliježe promjenama, a ukoliko je pravilno plastificirana, može da izdrži i najzahtjevnije uslove – što je posebno bitno za kišnu Podgoricu i za primorje Crne Gore koje odlikuje visoka vlažnost.

U nastavku stranice, možete pogledati kataloge naših dobavljača koje koristimo za izradu ALU stolarije na teritoriji Crne Gore – oni su naš dokaz da u našoj proizvodnji nudimo samo najbolja i optimalna rješenja za ALU stolariju za vaš dom ili zgradu.

PREUZMITE NAŠ KATALOG

Katalog ALU profila

PVC stolarija ALUMIL je sinonim izvanrednosti i istrajnosti. Stolarija ALUMIL nudi pouzdan kvalitet i dizajn.

Preuzmi PDF katalog
Katalog ALU profila

PVC stolarija REHAU je sinonim izvanrednosti i istrajnosti. Stolarija REHAU nudi pouzdan kvalitet i dizajn.

Preuzmi PDF katalog
Katalog ALU profila

PVC stolarija REHAU je sinonim izvanrednosti i istrajnosti. Stolarija REHAU nudi pouzdan kvalitet i dizajn.

Preuzmi PDF katalog

KATEGORIJE ALU PROIZVODA

Kao što ste se uvjerili da u proizvodnji koristimo najbolje profile i sisteme, sa sigurnošću možete da pogledate naše proizvode i odlučno odaberete nas za kupovinu i ugradnju ALU stolarije na teritoriji cijele Crne Gore. Proizvodimo i prodajemo ALU stolariju sa termičkim prekidom i hladnim profilima. Pored osnovnih proizvoda ALU stolarije, prozora i vrata, nudimo i širok spektar dodatne opreme, klizne sisteme, roletne, grilje, komarnike, rolo-garažna vrata i segmentna-garažna vrata.

IZDVAJAMO ALU PROIZVODE

Kada ste u potrazi za ALU stolarijom u Crnoj Gori, a posebno u Podgorici, možete naići na razne ponude koje na prvi pogled zvuče primamljivo – ali rijetko koja firma, kao D&M Ključ Montenegro, može da garantuje da ćete biti u potpunosti zadovoljni kupovinom i ugradnjom. Kroz godine iskustva, odabrali smo 3 ALU profila sa kojima je svaki kupac do sada bio zadovoljan – oni daju najbolje performanse za optimalnu cijenu. Podsjećamo, da odabir ALU stolarije ne bi trebao da zavisi samo od ovih parametara. Prepručujemo vam poziv (067 747 775) ili sastanak sa nama, kako bi vam uz kvalitetnu konsultaciju pomogli da dođete do pravog izbora.

IZBOR

Odličan izbor ALU i PVC stolarije.

ISPORUKA

Brza isporuka ALU i PVC stolarije.

INSTALACIJA

Kvalitetna ugradnja stolarije.

Alumil

Zvučna izolacija
80%
Termo izolacija
70%
Sigurnost
95%

Gealan S9000

Zvučna izolacija
90%
Termo izolacija
90%
Sigurnost
95%

STAKLA U ALU STOLARIJI

Imajući u vidu da staklo zauzima više od 70% cijele prozorske konstrukcije, nije svejedno za koje vrste stakla ćete se opredeliti za PVC ili ALU prozore. Za maksimalnu energetsku efikasnost PVC i ALU stolarije a time i novčanu uštedu, kvalitet stakla je od izuzetnog značaja. U svakom slučaju višekomorni PVC i ALU profili ne mogu ispoljiti svoj puni potencijal ukoliko je u prozor ugrađeno staklo lošijeg kvaliteta.

VIŠE O ALU STOLARIJI

Evo nekoliko razloga zašto ne možete pogriješiti ukoliko se odlučite za ALU stolariju. Osnovne karakteristike ALU stolarije su: mehanička stabilnost i otpornost, sigurnost u slučaju požara, toplotna izolacija, zvučna izolacija, propustljivost vazduha i vode, lak materijal pogodan za velike staklene površine. ALU stolarija je robusna, stabilna, dugotrajna i ne zahtjeva posebno održavanje. Aluminijum je i ekološki prihvatljivo rješenje jer se može reciklirati i u slučaju požara ne ispušta štetne materije. ALU stolarija štedi energiju i garantuje dobru izolaciju. ALU prozori i vrata su stabilni i čvrsti – posjedovanje ALU stolarije značajno se umanjuje rizik od provale.

ALU vrata

ALU vrata su pravi izbor, a u zavisnosti od namjene prostorije izrađuju se od hladnog profila ili profila sa termoprekidom. Mogućnost kombinovanja načina otvaranja vrata: klasično otvaranje sa kvakama ili rukohvatima, klizna, rotaciona i sl. Ulazna ALU vrata zgrada se obično ugrađuju sa senzorima i mehanizmom za otvaranje i zatvaranje. Vrata izrađena od ALU profila imaju više prednosti: znatno su lakša i dugovječnija od svih drugih materijala; Cijena i kvalitet čine optimalan odnos; Specifiče boje vrata su lako izvodljive i ne utiču značajno na cijenu. ALU vrata nude maksimalnu zaštitu.

ALU prozori

Aluminijumski prozori se ističu po mogućnosti izbora raznih oblika, boja i veličina – jednostavno se mogu prilagoditi želji svakog kupca po svim parametrima. Prelijep dizajn, lako održavanje i čvrstoća odlikuje bilo koji izbor ALU prozora. ALU prozori se savršeno stapaju sa modernom arhitekturom i uvijek predstavljaju pravi izbor za sve koji vole čvrstoću i dugotrajnost. Firma D&M Ključ Montenegro se bavi proizvodnjom i ugradnjom svih vrsta ALU prozora na teritoriji Crne Gore.

Dodatna ALU oprema, garažna i industrijska vrata

Pored ALU prozora i vrata, firma D&M Ključ Montenegro sa sjedištem u Podgorici, nudi i širok spektar dodatne ALU opreme u koju spadaju klizni sistemi, grilje, komarnici. U ponudi imamo rolo garažna i segmentna garažna vrata.