Strelica na gore

D&M KLJUČ MONTENEGRO
| PVC STOLARIJA

PVC STOLARIJA PODGORICA

Ukoliko se nalazite u Crnoj Gori i želite da zamijenite staru stolariju ili ste u procesu odabira nove PVC stolarije za vaš novi dom ili zgradu, izbor firme koja će obaviti posao je ključan. Mi koristimo najbolje dobavljače kako bi vama dostavili najbolji kvalitet po što boljoj cijeni. Najveći aduti PVC stolarije su odlični koeficijenti toplotne i zvučne izolacije, dugotrajnost i relativno konkuretne cijene u odnosu na ostale materijale. Spojevi PVC stolarije se vare i elementi praktično čine jedinstvenu cjelinu – što sprječava gubitak toplote na spojevima. PVC materijal je samogasiv – tj gori samo pod direktnim plamenom. Materijal ne reaguje sa vlagom – što je posebno bitno za kišnu Podgoricu i za primorje Crne Gore koje odlikuje visoka vlažnost.

U nastavku stranice, možete pogledati kataloge naših dobavljača koje koristimo za izradu PVC stolarije na teritoriji Crne Gore – oni su naš dokaz da u našoj proizvodnji nudimo samo najbolja i optimalna rješenja za PVC stolariju za vaš dom ili zgradu.

PREUZMITE NAŠ KATALOG

Katalog PVC profila

PVC stolarija GEALAN je sinonim izvanrednosti i istrajnosti. Stolarija GEALAN nudi pouzdan kvalitet i dizajn.

Preuzmi PDF katalog
Katalog PVC profila

PVC stolarija SALAMANDER je sinonim izvanrednosti i istrajnosti. Stolarija SALAMANDER nudi pouzdan kvalitet i dizajn.

Preuzmi PDF katalog
Katalog PVC profila

PVC stolarija LB je sinonim izvanrednosti i istrajnosti. Stolarija LB nudi pouzdan kvalitet i dizajn.

Preuzmi PDF katalog

KATEGORIJE PVC PROIZVODA

Kao što ste se uvjerili da u proizvodnji koristimo najbolje profile i sisteme, sa sigurnošću možete da pogledate naše proizvode i odlučno odaberete nas za kupovinu i ugradnju PVC stolarije na teritoriji cijele Crne Gore. Proizvodimo i prodajemo PVC vrata, prozore, klizne sisteme i roletne.

IZDVAJAMO PVC PROIZVODE

Kada ste u potrazi za ALU stolarijom u Crnoj Gori, a posebno u Podgorici, možete naići na razne ponude koje na prvi pogled zvuče primamljivo – ali rijetko koja firma, kao D&M Ključ Montenegro, može da garantuje da ćete biti u potpunosti zadovoljni kupovinom i ugradnjom. Kroz godine iskustva, odabrali smo 3 ALU profila sa kojima je svaki kupac do sada bio zadovoljan – oni daju najbolje performanse za optimalnu cijenu. Podsjećamo, da odabir ALU stolarije ne bi trebao da zavisi samo od ovih parametara. Prepručujemo vam poziv (067 747 775) ili sastanak sa nama, kako bi vam uz kvalitetnu konsultaciju pomogli da dođete do pravog izbora.

IZBOR

Odličan izbor ALU i PVC stolarije.

ISPORUKA

Brza isporuka ALU i PVC stolarije.

INSTALACIJA

Kvalitetna ugradnja stolarije.

Gealan S8000

Zvučna izolacija
75%
Termo izolacija
70%
Sigurnost
90%

Gealan S9000

Zvučna izolacija
95%
Termo izolacija
95%
Sigurnost
95%

Salamander

Zvučna izolacija
90%
Termo izolacija
90%
Sigurnost
90%

LB Profil

Zvučna izolacija
90%
Termo izolacija
90%
Sigurnost
90%

STAKLA U PVC STOLARIJI

Imajući u vidu da staklo zauzima više od 70% cijele prozorske konstrukcije, nije svejedno za koje vrste stakla ćete se opredeliti za PVC ili ALU prozore. Za maksimalnu energetsku efikasnost PVC i ALU stolarije a time i novčanu uštedu, kvalitet stakla je od izuzetnog značaja. U svakom slučaju višekomorni PVC i ALU profili ne mogu ispoljiti svoj puni potencijal ukoliko je u prozor ugrađeno staklo lošijeg kvaliteta.

VIŠE O PVC STOLARIJI

Evo nekoliko razloga zašto ne možete pogriješiti ukoliko se odlučite za PVC stolariju. Osnovne karakteristike PVC stolarije su: odlična termička i zvučna izolacija, sigurnost u slučaju požara mehanička stabilnost i otpornost. PVC stolarija ima optimalnu cijenu u odnosu na konkurentnost i dostupnost; laka je za održavanje i čišćenje. PVC stolarija štedi energiju i garantuje dobru izolaciju. PVC prozori i vrata su kvalitetni i dugotrajni.

PVC vrata

PVC vrata su izuzetno čvrsta i dugotrajna. Ukoliko su kvalitetno proizvedena, PVC vrata se ne deformišu. Aktuelan su izbor i među vlasnicima kuća i u poslovnim i stambenim objektima. Ulazna PVC vrata zgrada se obično ugrađuju sa senzorima i mehanizmom za otvaranje i zatvaranje. Vrata izrađena od PVC profila imaju više prednosti: dugovječna su; lako se održavaju; Cijena i kvalitet čine optimalan odnos; PVC vrata nude maksimalnu zaštitu.

PVC prozori

PVC prozori se ističu po mogućnosti izbora raznih oblika i veličina – jednostavno se mogu prilagoditi želji svakog kupca po svim parametrima. Lako održavanje i dugotrajnost odlikuje bilo koji izbor PVC prozora. PVC prozori imaju više dobrih karakteristika, a neke od njih su: odlična toplotna i zvučna izolacija; dugotrajni su; veoma laki za održavanje; ekološki su prihvatljivo rješenje. Firma D&M Ključ Montenegro se bavi proizvodnjom i ugradnjom svih vrsta PVC prozora na teritoriji Crne Gore.

Dodatna PVC oprema

Pored PVC prozora i vrata, firma D&M Ključ Montenegro sa sjedištem u Podgorici, nudi i širok spektar dodatne PVC opreme u koju spadaju klizni sistemi, roletne i komarnici.