Strelica na gore

D&M KLJUČ MONTENEGRO | O NAMA

ALU I PVC STOLARIJA
PODGORICA, CRNA GORA

D&M KLJUč MONTENEGRO je firma sa sjedištem u Podgorici, a posluje na teritoriji cijele Crne Gore. Firma se bavi proizvodnjom i ugradnjom aluminijske i PVC stolarije po želji i potrebi kupaca. Kako samo ime kaže KLJUČ - JE SIGURNOST VAŠEG DOMA I KVALITET NAŠE IZRADE.

SA ZAJEDNIčKOM SARADNJOM UZ NAŠ TIM UVIJEK DO NAJBOLJIH RJEŠENJA.

POŠTOVANJE SVIH UGOVORENIH ROKOVA JE MOTO NAŠE FIRME.

Strogo vodimo računa o kvalitetu tako da repromaterijal nabavljamo od prestižnih evropskih proizvodjača. PVC stolarija koju koristimo je od poznatog njemackog profila GEALAN, a aluminijska od grčkog profila ALUMIL. Preko 20 godina iskustva naših zaposlenih u ovim poslovima i praćenjem trendova i noviteta sa timom za projektovanje upotpunili smo nas asortiman proizvoda tako da možemo da vam ponudimo različite sisteme profila koji u kombinaciji sa premium brend okovima ROTO i STUBLINA obezbjedjujemo dugorocnu funkciju dihtovanja i sigurnosti protiv provala. Uz veliku posvećenost na uštedi energije i u saradnji sa staklarskim pogonom upotpunjujemo kvalitet izolacije uz ponudu različitih tipova termapan stakla. Pored PVC prozora i vrata, nudimo i raznovrsna rješenja za vaš dom, garažu i poslovni prostor. Prodajemo i ugrađujemo ALU i PVC klizne sisteme, roletne, grilje, komarnike kao i rolo garažna i segmentna garažna vrata.STOLARIJA PO MJERI VAŠEG PROSTORA


Proizvodimo stolariju po mjeri i željenom dizajnu naših klijenata. Potrebno je samo da nam dostavite predloge vaših rješenja i dimenzija. Nas stručni tim će vam pomoci da dodjemo do najboljeg rješenja da vaš prostor bude vaša oaza mira. Ukoliko vam je potrebna ponuda za izgradnju stambenog ili poslovnog prostora mi smo KLJUC vašeg rješenja. Vaše je samo da nam se obratite za ponudu.

ISKUSTVO KOJEM SE VERUJE

Ponosni smo na činjenicu da naši partneri i klijenti uvijek ističu da je naše znanje i iskustvo u radu sa ALU i PVC stolarijom prvi razlog za saradnju sa nama. Oni znaju da će dobiti najbolje, počev od funkcije, energetske efikasnosti, preko izolacije pa do isporuke i montaže.

20+


Godina iskustva

300+


Zadovoljnih klijenata

450+


Odrađenih projekata

20+


Vodećih dobavljača

KLIJENTI O NASEM RADU

Zadovoljni klijenti koji su koristili neke od usluga vezanih za ALU ili PVC stolariju na teritoriji Crne Gore.

Slika stolarije zadovoljne musterije
Veoma kvalitetna i profesionalna montaža kao i kvalitet samih ALU prozora.

- Jovan

Slika stolarije zadovoljne musterije
Siguran partner uz svaku stambenu investiciju za PVC ili ALU stolariju u Crnoj Gori.

- PG Gradnja

Slika stolarije zadovoljne musterije
Veoma sam zadovoljan rokom isporuke i montaže stolarije na novoj kući u Kotoru.

- Marko